Medewerkers

Joris Cavelaars - Directeur

Joris is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de leden bij de realisatie van de vindingen. Daarbij zet hij zich ook in voor tal van samenwerkingen die nuttig zijn voor onze leden. Joris houdt quickscans, ledengesprekken en geeft cursussen.

Inés Verhallen - Communicatiemanager

Inés is verantwoordelijk voor de communicatie. In deze taak houdt zij zich bezig met de communicatie met leden in alle vormen die er zijn en de evenementen die er in 2019 georganiseerd worden ter ere van het jubileum.

 

 

 

 

Jodi de Jonge - Medewerker atelier

Jodi is medewerker in het atelier. Hij ondersteunt leden bij het realiseren van hun vinding en helpt met het verzorgen van esthetische vormgeving en werkende prototypes. Jodi levert schetsen, renders, 3D modellen en presentatieposters.

Wouter Pijzel - Innovatiecoach & oud-directeur van de NOVU.

Wouter draagt de NOVU nog altijd een warm hart toe en ondersteunt de NOVU door zich beschikbaar te stellen om Quickcan gesprekken te voeren. Bij Wouter bent u met uw idee aan het goede adres!

 

Joey Bos - stagiair atelier

Joey studeert Industrial Design Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij houdt zich bezig met ontwerpvraagstukken van leden. Het ontwerpen van prototypes, het grafisch vormgeven door met behulp van schetsen en CAD. Ook voor visueel aantrekkelijke renders en presentaties bent u bij Joey aan het juiste adres.

Shane Alting Siberg - stagiair atelier

Shane studeert Werktuigbouwkunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij houdt zich bezig  met ontwerpen van mechanische systemen en het realiseren van ontwerpen. Hij ondersteunt NOVU leden door het maken van tekeningen, ontwerpen en prototypes.