Medewerkers

Joris Cavelaars - Directeur

Joris is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de leden bij de realisatie van de vindingen. Daarbij zet hij zich ook in voor tal van samenwerkingen die nuttig zijn voor onze leden. Joris houdt quickscans, ledengesprekken en geeft cursussen.

Inés Verhallen - Communicatiemanager

Inés is verantwoordelijk voor de communicatie binnen de NOVU. In deze taak houdt zij zich bezig met de communicatie met leden in alle vormen die er zijn.

Joey Bos - Medewerker atelier

Joey is medewerker in het atelier. Hij ondersteunt leden bij het realiseren van hun vinding en helpt met het verzorgen van esthetische vormgeving en werkende prototypes. Jodi levert schetsen, renders, 3D modellen en presentatieposters.

Wouter Pijzel - Innovatiecoach & oud-directeur van de NOVU.

Wouter draagt de NOVU nog altijd een warm hart toe en ondersteunt de NOVU door zich beschikbaar te stellen om Quickcan gesprekken te voeren. Bij Wouter bent u met uw idee aan het goede adres!

Thom Spelt - medewerker atelier

Thom is student Industrieel Ontwerp aan de Technische Universiteit van Delft. Hij werkt sinds 1 september als stagiair in het atelier van de NOVU. In deze rol ondersteunt hij leden bij het realiseren van hun idee. Hij biedt hulp met o.a. de vormgeving, de werking en de produceerbaarheid van de uitvinding. Thom maakt schetsen, renders, 3D modellen, presentatieposters, prototypes en meer.

Matthew Korndewal - medewerker atelier

Matthew werkt sinds 1 september als stagiair van de Hogeschool van Amsterdam in het atelier. Als Interaction engineer ondersteunt hij leden bij het realiseren van hun uitvinding. Hij helpt o.a. met de vormgeving, de werking, de produceerbaarheid en de gebruiksvriendelijkheid van de uitvinding. Matthew levert schetsen, renders, 3D modellen, presentatieposters, prototypes en meer.