Bezoek op 30 mei RDM Innovation Dock, HARDT Hyperloop en Sens2Sea

Bezoek op 30 mei RDM Innovation Dock, HARDT Hyperloop en Sens2Sea

13/05/2024

foto: RDM Innovation Dock

We mogen met de NOVU-leden een kijkje nemen bij het RDM Innovation Dock. Erkend NOVU-lid George Veldhoen heeft een speciaal programma voor ons samengesteld met rondleidingen bij HARDT Hyperloop en Sens2Sea. Schrijf je snel in voor dit gratis bedrijfsbezoek.

Datum: 30 mei
Locatie: Scheepsbouwweg 8, 3089 JW Rotterdam, zie link
Parkeren: Er zijn voldoende parkeerplekken

INSCHRIJVEN

Programma (ovb)

  • 13:00 Ontvangst met koffie
  • 13:30 Bezoeken HARDT Hyperloop en/of Sens2Sea
  • 16:00 Einde

HARDT Hyperloop
Bezoek met demonstratie. Hier wordt het voertuig gebouwd voor het European Hyperloop Centre in Veendam. Bij de hyperloop drijven voertuigen op magnetische velden door lagedrukbuizen. Het gebruikt 10% van de energie die nodig is voor wegen en luchtvaart, en 50% minder dan het spoor. De hyperloop produceert geen lawaai, trillingen of vervuiling en kan naadloos opgaan in de omgeving. Hierdoor biedt het de meest duurzame oplossing voor de toenemende vraag aan transport. Meer info op hun website.


Foto: HARDT Hyperloop

Sens2Sea
Hier krijgen we een uitleg wat er mogelijk met een radar die er uit ziet als een gewone navigatie radar op een schip. Men kan de olievervuiling zien, stroming in het water, ook de diepte is zichtbaar en nog veel meer. Meer info op hun website.


Foto's: Sens2Sea

Surefas (optioneel)
Rondleiding langs andere innovaties. Mocht er tijd zijn dan kunnen we een rondleiding krijgen bij Surefas, het bedrijf van NOVU-lid George Veldhoen. Zie ook hun website.

Organisatie
De volgorde en duur van de bedrijfsbezoeken is fexibel. De middag wordt begeleid door de NOVU. Er is koffie bij ontvangst en een drankje achteraf.

Inschrijven
Het bedrijfsbezoek is gratis voor NOVU-leden, maar inschrijven is verplicht. Het aantal plekken is beperkt dus schrijf je snel is. Inschrijven geeft toestemming voor het gebruik van foto’s voor de NOVU-site en NOVU-socials.

INSCHRIJVEN