Nieuws

Inschrijven voor DesignEuropa Awards kan nog tot 20 april

20/03/2020

Voor de derde keer worden met de DesignEuropa Awards de allerbeste modellen en modellenbeheer onder de houders van ingeschreven Gemeenschapsmodellen (IGM’s) beloond.

Eenmaal in de twee jaar organiseert EUIPO de prijsuitreiking in twee categorieën: kleine en nieuwe ondernemingen en de industrie. Ook is er een categorie “levenswerk” voor ontwerpers met een significant oeuvre dat zij gedurende hun loopbaan hebben ontwikkeld en die een aanzienlijke invloed hebben gehad op het beroep van ontwerper.

Indiening van dossiers en nominaties voor de DesignEuropa Awards 2020 kan nog tot en met 20 april. (klik op deze link om in te schrijven)

De prijsuitreiking vindt plaats op 20 oktober 2020 in Eindhoven, en is georganiseerd in samenwerking met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom.