Nieuws

Mededeling bereikbaarheid kantoor

17/03/2020
Als NOVU vinden we het belangrijk om bij te dragen aan het voorkomen van verdere verspreiding van het  Covid-19 virus. Daarom volgen we de landelijke richtlijnen op, maar kijken ook naar andere mogelijkheden om onze leden te blijven ondersteunen. 
Dit betekent dat het NOVU personeel zo veel mogelijk vanuit huis werkt. Afspraken op kantoor gaan niet door. Deze worden verzet naar een later moment of kunnen telefonisch of via Skype plaatsvinden. Indien u nu een afspraak bij ons heeft gemaakt wordt er contact met u opgenomen.  
Indien u contact met ons wilt opnemen kunt u dat telefonisch of per mail doen. Het kan voorkomen dat we telefonisch iets minder goed bereikbaar zijn. 
U mag ook een verzoek om te bellen mailen naar info@novu.nl. Vermeld daarin waar het over gaat zodat u direct door de juiste persoon gebeld kan worden.